Molenvlietlaan 4 | 3271BM Mijnsheerenland | Telefoon: 06 - 24 54 57 88
Verhuisservice- en interieuradvies voor senioren

Verhuizen

Verhuizen/ Samen staan we sterk

Verhuizen doen wij allemaal. De een iets vaker dan de ander. Maar naar mate de leeftijd vordert willen we zo lang mogelijk blijven zitten in de oude vertrouwde omgeving. Dit, omdat er bijvoorbeeld bij het huis een tuin aanwezig is. De buurt bekend is.

Helaas gaat dat niet altijd, bovendien is het ook niet voor iedereen realiseerbaar. Gezondheid speelt een belangrijke rol. Mijn advies is daar niet te lang mee te wachten. De gezondheid van een oudere kan snel veranderen en dan is verhuizen vaak te laat. Maar ook de bereikbaarheid van de woning. Zijn er wel trappen, maar geen lift. Is de ruimte te klein. Is er voldoende veiligheid?

Gaat u verhuizen dan verhuizen uw spullen met u mee. Echter, al sinds de oprichting van Oude plek Nieuwe stek in 2011 plaats ik uw meubels en overig inboedel altijd op de plaats terug zoals het in het oude huis heeft gestaan. U vindt dus altijd uw spullen terug.

Ik zorg graag dan voor uw huisdier. Het inlichten van instanties en ook het inschakelen van een (senior-)makelaar of verhuurder. Daarnaast lever ik ook de huidige woning op voor de volgende bewoner(s).

[knop]

Meer over het verhuizen naar een andere woning.